Byggerådgiver

Troværdig rådgivning i øjenhøjde

Skal du have foretaget en gennemgribende renovering, en ombygning af din bolig, eller står du og skal købe en ny bolig? Så er du det rette sted. Byggerådgiveren hjælper privatkunder med byggeprojekter, såvel som byggetilsyn. Hertil dækker jeg hele Storkøbenhavn & Omegn. 

Boligrådgiveren er din uvildige byggerådgiver, som hjælper dig med følgende: 

Men måske vigtigst af alt, så tager jeg mig af projektet fra start til slut. På den måde kan du trygt læne dig tilbage og se forvandlingerne ske – Inden for det aftalte budget og tidsplan.

Personlig & Professionel Rådgivning

Når du skal have udført et byggeri, så er det essentielt, at der er styr på alle detaljerne. Er dette ikke tilfældet, så risikerer du, at tidsplanen skrider, budgettet overskrides, og at de nødvendige tilladelser ikke er på plads. Med andre ord, så er byggerådgivning en god investering.

Jeg har stor erfaring med byggerådgivning, og har specialiseret mig i at hjælpe private med at få realiseret boligdrømme.

Når du vælger mig til at rådgive dig, får du en fast kontaktperson, som står for hele projektet, og som løbende er i kontakt med dig. Jeg lytter til dine drømme og behov. Ud fra disse planlægges et samlet projekt, som fremlægges på et møde. På den måde er du sikker på, at det er din drøm, som realiseres.

Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og værner omkring høj kvalitet. Hertil yder jeg rådgivning som du kan forstå – Med andre ord, så taler jeg ikke i fagtermer, som du ikke kan forstå. Derimod sætter jeg en dyd i tydelig kommunikation, og i at forklare tingene grundigt.

Få dit tilbud her


Skal jeg rådgive dig?

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Jeg tager gerne en uforpligtende snak, såvel som et mere konkret møde med dig. Her gennemgår vi dine behov og ønsker, såvel som hvordan jeg kan bistå med hjælp.

Lad mig gøre dine boligdrømme til virkelighed – Kontakt mig på telefon: 51 40 77 80 eller på e-mail: jan@byggeradgiveren.dk. Du skal også være mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender jeg retur hurtigst muligt.